Restaurant

In 1982 openden de broers Takis en Lazos Poursanidis in Breda het Grieks Specialiteitenrestaurant 'Sirtaki'. De ambitie van de twee broers was om een familierestaurant te openen en dit door te geven van generatie op generatie. Dankzij de constante kwaliteit van de gerechten en de persoonlijke service wordt deze ambitie sinds 1984 voortgezet door de jongere broers Ioannis en Giorgos Poursanidis. Zij zijn de huidige eigenaren van het restaurant in Breda.

De wens van de familie Poursanidis is om het restaurant te laten voortbestaan door de familie, die haar gasten, jong en oud, elke dag liefdevol wil laten genieten van de Griekse keuken.

Om de gasten die van buiten Breda komen mee te laten genieten van de Griekse keuken heeft Ioannis Poursanidis samen met zijn zoon Michail besloten om een nieuwe restaurant te openen in Oosterhout. Sirtaki kan alleen voortbestaan door de gasten die het restaurant willen bezoeken in Oosterhout en zij die willen genieten van de Griekse specialiteiten en de gastvrijheid van de familie Poursanidis.

De familie Poursanidis is al haar gasten hiervoor enorm dankbaar!